Info og betingelser

Hos oss kan du forvente

Vi ser hver enkelt katt. Stor løve eller liten pus? Noen katter er forsiktige og trenger rolig tilnærming, mens andre har selvtillit og rak rygg som en løve. På et hotell er ingen gjester like, og her får de være seg selv. Vi tilpasser oss, og gjør alt for at katten skal nyte oppholdet. Vi har god erfaring med katt, og kan kattens språk.

Vi bruker tid på katten din!

Hos oss skal alle katter få sine ønsker oppfylt gjennom kos, lek og avslapping. Hotellet er bygd og innredet slik at det er tilpasset alle de ulike kattene. Her er det gode muligheter for klatring, lek og moro. Like lett er det å nyte later dager og kose seg. Oppholdsstedet for ansatte er blant kattene. Vi tilbringer derfor mye tid sammen med dem.

Kattens rom vil alltid være hyggelig og rent, som resten av hotellet. Katten din får tildelt et rom når den kommer, og så fort katten er trygg bestemmer den selv om den vil gå fritt. Hvis katten din ønsker å gå fritt i hotellet, har den likevel sitt eget rom å trekke seg tilbake til når den ønsker det. Kattene får rent vann minst to ganger om dagen, og kattens toalett rengjøres så ofte det er behov for. Her bugner det av myke pledd og gode liggeplasser.

Orden

Vi har faste og gode renholdsrutiner, og er opptatt av god hygiene og trivsel. Vi desinfiserer med et middel som blant annet dreper virus. Hotellet har god ventilasjon som sørger for frisk luft hele tiden.

Kommunikasjon

God kommunikasjon er viktig. Vi er tilgjengelige på tlf, mail og facebook. I tillegg kan du legge til kattehotellet på Snapchat for å følge med under oppholdet.

Sikkerhet

Vi setter sikkerhet høyt, og lover at du som eier kan føle deg trygg når katten er her.
Her går døren automatisk i lås, og man må gjennom resepsjonen for å komme inn til kattene. Døren til resepsjonen låses også, og ingen folk kan komme inn uten at vi åpner.
Vi har topp brann varslingssystem. Det vil si at vi alltid får beskjed om brann, også hvis vi ikke er i bygget. Vi har selvfølgelig brannslukningsutstyr i bygget i tillegg og rømningsvei slik at vi får kattene i sikkerhet så fort som mulig.
Innhegningen er rømningssikker med tak som ekstra sikkerhet. Hotellet og uteområdet er også kameraovervåket, og vi kan følge med på kameraet hvis man ikke er i hotellet.
Hotellet er uten innsyn slik at kattene hele tiden er uforstyrret.

Rommene

Hos oss sitter ikke kattene innestengt, men får finne sine favorittplasser selv. Katten trives best når den får velge plassen sin selv, slik den gjør hjemme. Vi gir kattene et rom når de kommer for å kunne observere de andre, lande etter kjøreturen og se at det er trygt å være her. Det er individuelt hvor lang eller kort tid en katt bruker på rommet før vi åpner og den kan velge om den vil gå ut.
Vi kan kattens språk og vet når katten er klar for å starte utforskingen i hotellet. Katter som har vært her før og er godt kjent kan ofte gå fritt med engang.

Vi har vektlagt god størrelse og luftige rom, med lun og god atmosfære i alle.
Alle rommene har kattedoen adskilt fra mat og vann. Ingen liker å ha maten ved siden av toalettet, så dette er en selvfølge. Rommene har også gode og myke soveplasser. Rommene blir desinfisert mellom hvert besøk, og holdes hele tiden rene og trivelige. Alle romtypene er av samme størrelse og har plass til to katter, så hvis du har flere katter og ønsker at de deler rom er dette mulig.

 

Uteområdet

Innhegningen har topp sikkerhet og er rømningssikker. Tak på innhegningen er valgt for ekstra sikkerhet og området er kameraovervåket. Her er det like flott å være på vinteren som om sommeren. Uteområdet er bygget for aktivitet og avslapping. Her finner katten sol, men også skygge og le for vær og vind. Flott klatrevegg, tre, muligheter for lek, rennende vann og gode soveplasser er også å finne i uteområdet.

img_8622-1

Dette trenger du å vite før du kommer

Kastrering: Katter over 7. mnd må være kastrerte. Har du ukastrert hunnkatt over 7. mnd krever vi at de går på p-piller. Ukastrerte hannkatter over 7. mnd tar vi ikke inn.

Vaksinering: Alle katter må være vaksinert. Hvis katten ikke er årlig vaksinert må den vaksineres minst 14 dager for ankomst. Ta med vaksinasjonskort når du kommer.

Medisinering: Hvis katten din trenger medisin under oppholdet må du ta med dette.

Egne pledd og leker: Du får selvfølgelig lov til å sende med katten dette, men på eget ansvar.

Tidspunkt: Tidspunkt for henting og levering må alltid avtales på forhånd.

Avbestilling: Avbestilling må skje senest 1 uke før ankomst. Ønsker man å hente katten tidligere enn avtalt dato må man betale for booket opphold.

Hvis katten blir syk under oppholdet: Om katten din blir syk under oppholdet kontakter vi umiddelbart veterinær. Vi har egne sykerom på hotellet, og tar oss godt av katten dersom noe skulle skje. Vi har samarbeidsavtale med Levanger Dyreklinikk. Utenfor dyreklinikkens åpningstid benytter vi oss av veterinærvakt. All behandling hos veterinær betales av kattens eier.
Hvis katten blir syk skal eier føle seg trygg på at katten behandles etter beste evne.

Ytterligere informasjon står i bookingbekreftelsen som sendes pr. e-post. Vi ber om at dere leser dette før innsjekk.
Vi ber om at alle kjører rolig mot hotellet da nysgjerrige katter som bor her kan krysse veien.