Sommer på Levanger Kattehotell

Vi har allerede hatt noen dager med strålende vær og flotte gjester, og vi gleder oss til resten av sommeren. Inne i hotellet er det svalt og godt, men i innhegningen kan kattene nyte sommerværet. Der finner de sove og lekeplasser i både sol og skygge. Vi har ordnet en stor dam til kattene med rennende vann så kattene kan nyte både den avslappende lyden av vannet som renner og drikke der ifra. Hvilken løve liker vel ikke å drikke fra store dammer? 
En annen storfavoritt i innhegningen er det store treet med hyller bak. Å leke med fjærpinne oppover treet er alltid morsomt.
I innhegningen er det også sitteplasser for ansatte slik at man kan ha kosestunder i fanget både ute og inne.

Vi har fortsatt noen ledige plasser i sommer, og kan love deg et fantastisk opphold for din hjertevenn hvis dere kommer hit. Vi gjør absolutt alt for at kattene skal ha det best mulig, og det er for oss den største selvfølge.