Hils på Børdi!

Katten vår Børdi er ofte utenfor eller innom hotellet. Børdi er en flott sosialiseringskatt som er snill mot alle. Med sitt glade og avslappede vesen smitter hennes ro og humør over på gjestene. 
Børdi bestemmer selv om hun vil komme innom hotellet, og ofte holder det for henne å sitte stolt ute ved inngangspartiet å passe på hotellet ute.

Børdi er et fantastisk familiemedlem. Hun ble funnet ute som liten kattunge, forlatt i skogen, langt borte fra alt. Da hadde hun både flått og orm, og var skrubbsulten. Heldigvis var Henrik på riktig sted, til riktig tid da Børdi skulle krysse en vei, og fra den dagen har hun vært hos oss. Børdi er i utgangspunktet en føre-var pus, men i kattehotellet blomstrer hun for fullt, er trygg og elsker både katter og folk. Hun er verdens snilleste, og er god mot alle.