Trygghet er viktig

Trygghet for både pus og eier er veldig viktig for oss. Når man skal ut å reise er det viktig å føle seg trygg for å klare å slappe av. Vi setter sikkerhet ekstremt høyt. Sikkerhet for både katt og eier.

Felles dugnad
Vi er alle med i en felles dugnad mot Corona. Vi gjør vårt beste for å forhindre smitte, og tar dette på alvor.
Vi har kjøpt inn vaskemiddel som dreper virus, og er veldig opptatt av renhold og hygiene. Vi kommer til å ha antibac i resepsjonen og desinfiserer betalingsterminal mellom hver kunde. Vi tilbyr også vipps betaling.
Ønsker du at vi kommer ut å henter katten gjør vi gjerne det. Vi gjør også oppmerksom på at man ikke kan levere katten om man har feber eller andre luftveissymptomer. 

Sikkerheten på hotellet
Når det kommer til sikkerheten på kattehotellet kan vi garantere deg topp sikkerhet. Innhegningen er rømningssikker. Det er ikke mulig å ta seg inn i innhegningen utenifra, og den har i tillegg netting tak som ekstra sikkerhet. Hotellet er innbruddssikret, kameraovervåket og har dører som lukker og låser seg automatisk . Hele bygget har seriekoblet brannvarslere av topp kvalitet. 

Katten
Vi har egne sykerom hvis katten blir syk under oppholdet. Vi har førstehjelps utstyr lett tilgjengelig, og et rom som er egnet for behandling og undersøkelse av katten. Vi har avtale med Levanger Dyreklinikk som holder til 10 minutter fra hotellet.