Vi åpner til jul!

Dette har så langt vært et rart år. Rett etter nyttår startet håndverkere med full styrke på kattehotellet som skulle åpnes 1 juni 2020. Alt gikk etter planen, og vi lå godt an. Ting begynte å ta form, så kom corona. I starten beskjedent nok til at vi fortsatte jobben, men så stoppet alt rundt oss. Hva skulle vi gjøre når alt av reiser og farting ble avlyst, med streng beskjed om å holde seg hjemme? Kanskje risikerte vi en sommer uten en eneste gjest. Håndverkere falt naturlig bort fra jobben en periode, og ferdigstillelsen tok lengre tid. Det var trist å innse at vi ikke kunne åpne 1 juni og få sommeren vi hadde håpet på.


Men nå kan vi endelig dele at hotellet åpnes 10 desember.
Gjett om vi gleder oss til jul!
Tanken ” best for katten ” er med oss i alt vi gjør, og vi kan ikke få sagt hvor mye vi gleder oss til åpning. Det jobbes både inne og utendørs for tiden. 
Vi er så takknemlig for alle henvendelser, og det gleder oss å se at dere ønsker å komme hit! Dere vil få beskjed så snart bookingen blir åpnet.