Hvor står vi

Vi er alle rammet av korona situasjonen på ett eller annet vis. Skoler og arbeidsplasser har stengt. Hytteforbud er foreløpig satt til 20. april, og det er uvisst hvor lenge stenging og forbud vil vare. Alle må ta en dag om gangen.

Vi skulle nå ha åpnet bookingen og publisert åpnings dato. Istedet må vi utsette, på grunn av situasjonen vi alle er satt i. Åpningsdato på hotellet er nå usikker, og da må vi også utsette bookingen. Vi må ta en dag om gangen, og se hvordan dette utvikler seg. 
Planen var å åpne opp for booking nå, og åpne hotellet 1. juni. 
Pr. i dag er det kanskje ikke hensiktsmessig med åpning 1. juni. Folk har måttet avbestille turer, og det er ikke lenger mulig å bestille nye reiser. Vi vil ikke utelukke noe, så vi følger med hver dag på hvordan dette går. 

Vi velger likevel å være positive selv om situasjonen er slik den er. Jobben med hotellet går som før, og vi kommer til å fortsette med samme styrke til hotellet står ferdig. Vi må vurdere dato for åpning underveis og håper at situasjonen endres og bedres fort. Vi håper det står bra til med dere, og gleder oss veldig til den dagen hotellet åpner. Vi håper ting faller på plass slik at vi snart kan sette en dato.

Skilting til hotellet er på plass! Resepsjonen er bygd, og vi skal snart i gang med gipsing av vegger. Påska for oss går med til jobbing i hotellet. Vi ønsker alle en god påske!