Når landet stopper opp

Nå har vi alle blitt satt i en ny og uventet situasjon, nemlig at landet stopper opp. Situasjonen er virkelig, og arbeidsplasser og normalen har stoppet opp. Folk har blitt nødt til å avbestille reiser, og planlegger ikke så langt frem i tid. Levanger er ikke hardere rammet enn andre kommuner, men hele landet jobber heldigvis for å prøve å bli kvitt dette. Dette er status pr. idag, så tar vi en dag om gangen. 

Når det er sagt, så skal det sies!
Mens landet holder pusten, fortsetter vi jobben på hotellet.
På hotellet jobbes det med samme styrke som tidligere.
Dyktige håndverkere står på hver dag. Bygget er tett, vinduer er satt inn, og gulv med varmekabler er støpt. Bordkledningen har kommet langt, og bygget begynner å ta form. Snekkere skal snart legge tak, og vi har blant annet isolering av innervegger som jobb denne helgen. Vi velger å beholde samme fokus og mål som tidligere. Dere kommer til å bli oppdatert underveis.
Hold dere friske, og ta godt vare på alle to og firbeinte.