Katten bestemmer

Først, tusen takk for all den flotte responsen! Vi har fått mange flotte hilsninger etter at vi delte nyheten om kattehotellet. Det er en glede å se at folk gleder seg med oss.

Vi er i en prosess hvor mange valg skal tas, og ting skjer fortløpende.
Vi jobber på alle områder med et og samme mål. Nemlig “kattens førstevalg”!

Vi mener at et kattehotell ikke skal være bare et oppholdssted mens eier er ute å reiser. Katten skal også på ferie, og her sjekker de inn på 5 stjerners hotell. Her er det ansatte som elsker katter, og vil gjøre alt for at hver og en trives. Her skal det ikke mangle noe som helst. Eiers ferie blir også bedre når man kan føle seg trygg på at sin hjertevenn har det godt.

Vi vet at noen bekymrer seg for at katten blir sittende i bur på hotell. Her kan vi forsikre deg om at det ikke er tilfellet. Her bestemmer katten selv.
Alle katter får tildelt et eget rom når de ankommer hotellet. Dette rommet eier katten under oppholdet. I sitt private rom får de sin egen do, mat og drikke, samt myk og god liggeplass. Når katten er trygg og ønsker det, får den gå fritt inne på hotellet, med fri tilgang til sitt eget rom, og den store innhegningen ute. Innhegningen stenges om natten. I fellesarealene finner kattene alt de måtte trenge og ønske.
Ansatte vil ha oppholdssted sammen med kattene, så her blir det ubegrenset kos og oppmerksomhet.
Har du noen spørsmål? Du er velkommen til å ta kontakt.